Richard Armitage tangentially related

Current projects:

 

https://platform.twitter.com/widgets.js

Collateral attractions:

Things Armitage has said:

Industry issues:

Things we’ve talked about:

~ by Servetus on May 13, 2018.

4 Responses to “Richard Armitage tangentially related”

  1. 🙂 Thanks!
    – Si, autrefois, les films d’horreur se référaient au fantastique ou à la science fiction, j’ai l’impression qu’ actuellement il y a une évolution vers plus de références au réel. Ces références à plus de réalité rendent ces films plus effrayants, car proche des informations médiatiques. Ceci nous projette directement dans une plus grande vraisemblance, une plus grande probabilité d’apparition dans notre monde, dans notre vie de tous les jours. C’est la notion de: “cela peut nous arriver à tout instant” , “le monde actuel est identique”. Il n’y a plus de distorsion entre la réalité vécue et la fiction médiatisée. S’échapper de la réalité (escapisme) est alors impossible. Il n’y a plus d’utopie ou de dystopie mais un monde réel plausible exposé sur grand écran.
    – Cate Blanchett et Agnès Varda quel tableau improbable, splendide pour représenter le combat des femmes! 2 grandes dames! Agnès Varda est attachée à l’île de Noirmoutier comme lieu de villégiature, “me too” ( jeu de mots)…

    Like

    • i thought that too — Blanchett looks like she’s twice Varda’s height!

      As the world itself becomes more monstrous, horror films becomes more “real.” I agree with you. This was something I thought while watching the first part of “Get Out.”

      Like

  2. That tuna pasta looks good! I’ve bookmarked it for later! I haven’t seen that sliced canned tuna around in my store in a while, though, but I’ve been planning to go further afield to see if there are more choices. It’s funny. I really noticed a difference in what is available when I moved from Toronto to Vancouver. Smaller market I guess.

    Liked by 1 person

    • Interesting. We can get Genova from our local national supermarket chain (where dad prefers we shop), so I buy that if I am planning to serve it with minimal cooking or cold. We still eat a lot of the traditional tuna noodle casserole though and for that the US canned chunk tuna is just fine.

      Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.